Siirry sisältöön

Inarijärvi

Inarijärvi on Lapin upea luontokohde. Natura Viva järjestää ohjatun melontaretken Inarijärvellä – lähde mukaan suureen seikkailuun Lapissa!

Inarijärvi on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin järvi, jonka yli 3000 kilometrin rantaviiva ja sadat saaret kutsuvat melontaretkelle. Natura Viva järjestää syyskauden aikana viikon kestävän melontaretken Inarijärvelle. Retken aikana melotaan päivittäin noin 25 kilometriä ja nukutaan teltoissa. Lue lisää tästä suuresta seikkailusta ja varaa itsellesi paikka syksyn upealle melontaretkelle Inarijärvellä.

Inarijärvi melojan paratiisi

Inarijärven pohjoisosassa aukeaa koskematon ja karu Vätsärin erämaa, jonne Natura Vivan melontaretki suuntautuu.

Melojalle Inarijärvi on ainutlaatuinen mutta vaativa kohde. Melojalle löytyy loputtomasti reittivaihtoehtoja, ja kristallinkirkkaat vedet, karut kivikkoiset rannat, sadat saaret sekä aito erämaan tunnelma luovat tunnelmalliset puitteet melonnalle. Sokkeloinen saaristo antaa suojaa tuulilta ja sääolosuhteilta, mutta vesi on kesälläkin kylmää. Melontaretki Inarijärvellä vaatii hyvät varusteet sekä hyvän suunnitelman – kokeneen melojan palkinto on upea luontoelämys keskellä kauneinta Lappia. 

Vätsärin erämaassa meloessa luonto ja ympäristö lumoavat vierailijan. Pienissä Inarijärven saarissa teltassa tai autiotuvassa yötä viettämässä on Lapin taika vahvasti läsnä. Melontaretki Inarijärvellä on maaginen kokemus.