Go to content

Myllyjärven mökki

From 150,00 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Company id: 0649766-0 Merchant terms

Lähde mökkilomalle Etelä-Suomeen, vuokraa Natura Vivalta mökki Myllyjärven rannalla. Sauna ja oma järvi – mitä muuta voi toivoa?


Myllyjärven mökki on Natura Vivan vuokrakohde Fiskars Villagen lähellä, runsaan tunnin ajomatkan päässä Pääkaupunkiseudulta ja Turusta. Vuokramökki sijaitsee Myllyjärven rannalla – tämä kaunis ja tunnelmallinen järvi on noin kolmen kilometrin päässä Fiskarsin ruukkikylästä, ja mikä parasta, järven rannalla ei ole muita mökkejä. Kun vuokraat Myllyjärven vuokramökin, saat järven ikään kuin itsellesi. Nauti uimaleikeistä tai lähde järvelle melomaan Natura Vivan vuokrakajakilla, SUP-laudalla tai Packraft-ilmakanootilla.

Onginta ja pilkkiminen järvellä kuuluu jokamiehenoikeuksiin, mutta vieheellä tai pyydyksillä kalastaessasi muistathan maksaa kalastonhoitomaksun. 

Perille mökille helposti

Kun suunnittelet mökkilomaa Etelä-Suomessa, tätä kätevämpää kohdetta on hankala löytää. Fiskars Village ja Myllyjärvi sijaitsevat Raaseporin kunnassa, noin 80 kilometrin päässä Helsingistä ja 110 kilometrin päässä Turusta. Fiskars Village on mainio ulkoilukohde, jossa on myös kulttuuria. Voit ensin lähteä metsävaellukselle, maastopyörälenkille tai melontaretkelle,  ja sen jälkeen tutustua Fiskarsin ruukkikylän tunnelmallisiin pikkuputiikkeihin ja herkullisiin ravintoloihin. Myllyjärven mökki sijaitsee noin kahden ja puolen kilometrin patikkamatkan päässä Fiskarsista, ja Risslan merkitty luontopolku vie miltei perille kämpälle ruukkikylältä.

Mökillä hyvä varustelutaso

Myllyjärven mökillä on nukkumatilat kahdelle hengelle, pieni keittiö, sisävessa ja oma sauna. Mökkiin tulee juokseva vesi ja sähkö, ja täällä vietätkin mukavaa laatuaikaa keskellä kaunista eteläsuomalaista luontoa. Juokseva vesi tulee suoraan Myllyjärvestä, joten suosittelemme sen keittämistä ennen juomista, tai vaihtoehtoisesti oman juomaveden mukaan ottamista.

 Kesäisin (1.6. - 30.9.) mökin hintaan kuuluu Tentsile, puiden runkoihin ripustettava telttamajoitus, joka tarjoaa nukkumatilat kolmelle. Näin Myllyjärven vuokramökin henkilökapasiteetti nousee kesäisin viiteen.  Teltta on valmiiksi asennettuna paikoillaan mökin pihapiirissä.

Sijainti

Myllyjärven vuokramökki sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Fiskarsin ruukista. Osoite: J. E. Erikssonintie 100, 10470 Fiskari.

Varustelu

Majoittuja voi noutaa teltan varustukseen sisältyvät makuupussit ja alustat ennen vuokrauksen alkua Fiskars Villagen palvelupisteeltä.

Muista aina ottaa mökille mukaan:  tulitikkuja, vuodevaatteet ja wc-paperia. (Nämä eivät kuulu palveluvarustukseen.) 

Lähin kauppa on Fiskars Villagen kylässä, noin 3 kilometrin kävely- tai ajomatkan päässä Myllyjärven mökiltä.

Mökin varaaminen ja käyttö

Mökki on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 13:sta lähtöpäivän klo 11:een. Vuokralainen saa mennä kämpälle vasta varausajan alkaessa. 

Avaimet

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikossa mökillä. Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua. Vuokraaja saa koodin myös mökille johtavan tien puomin lukkoon.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Mökin täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Myllyjärvelle nauttimaan. Mökin sisälle ei saa jättää mitään roskia tai ruoka-aineita. Mökin pihasta löytyvät jäteastiat.

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja Myllyjärvellä. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta koirankarvat saadaan mahdollisimman hyvin pois. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne ehdottomasti korjattava pois ja vietävä metsään maatumaan. Mökin ulkopuolella koira on aina pidettävä lieassa. Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran koko ja rotu. Muista myös tarkistaa ehtojen lemmikkieläimiä koskeva osa ennen varausta.


Ehdot, säännöt ja ohjeet 

Mökin varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko kämpästä sekä myös henkilöistä, jotka majoittuvat tai vierailevat kämpällä. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.