Siirry sisältöön

Lahjaksi Aitoa Metsän Elämää

Lahjaksi Aitoa Metsän Elämää
Hinta 50,00 € / kpl
Elämyslahjakortti

Tämä on lahjakortti aidoille ulkoilmaihmisille, jotka nauttivat puhtaasta luonnosta ja upeista metsäisistä kokemuksista. Repoveden kansallispuisto ja Maailmaperintökohde Verla muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän suomalaista luontoa ja kulttuurihistoriaa. 

Lahjakortti käy tervarumpu.fistä löytyviin tuotteisiin Repovedellä ja Verlassa

Lahjakortin arvokoodi käy esimerkiksi Repoveden kansallispuistossa sijaitseviin suosittuihin Tervarummun kämppiin ja Verlasta löytyviin elämyksiin, mökkeihin, kämppiin ja vuokravälineisiin.

Lahjakortti käytetään osoitteessa tervarumpu.fi

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä. Arvokoodi lisätään tilausprosessin lopussa ja se hyvittää arvonsa verran tuotteen loppusummasta. Koodi on kertakäyttöinen ja poistuu järjestelmästä automaattisesti voimassaoloajan umpeuduttua. Koodia ei makseta rahassa eikä se ole uusittavissa. Koodi on käytössä vain verkkokaupassa eikä se oikeuta alennukseen suoraan kohteessa.

Itsetulostettava hyvän fiiliksen kortti

Lahjakortti on suunniteltu A4-kokoon, jolloin jokainen voi tulostaa kortin itse. Lahjakortti myös näyttää lahjalta ja sisältää kaiken tarvittavan arvokoodista voimassaolo-aikoihin ym. ehtoihin ja ohjeistuksiin.

Toimitus sähköisesti heti

Lahjakortti saapuu erillisenä sähköpostiviestinä välittömästi maksun jälkeen. Mikäli korttia ei kuulu, tarkista roskapostisi.