Siirry sisältöön

Lahjaksi metsäinen seikkailu

125,00 €

Tämä on lahjakortti aidoille ulkoilmaihmisille, jotka nauttivat puhtaasta luonnosta ja upeista metsäisistä kokemuksista. Repoveden kansallispuisto ja Maailmaperintökohde Verla muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän suomalaista luontoa ja kulttuurihistoriaa. 

Lahjakortti käy Tervarummun Repoveden kämppiin ja Tervarumpu Ecocampiin Verlassa

Lahjakortin arvokoodi käy Repoveden kansallispuistossa sijaitseviin suosittuihin Tervarummun kämppiin ja Verlan maailmanperintökohteessa sijaitsevaan Tervarumpu Ecocamp Verlaan.

Lahjakortti käytetään osoitteessa tervarumpu.fi

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä. Arvokoodi lisätään tilausprosessin lopussa ja se hyvittää arvonsa verran tuotteen loppusummasta. Koodi on kertakäyttöinen ja poistuu järjestelmästä automaattisesti voimassaoloajan umpeuduttua. Koodia ei makseta rahassa eikä se ole uusittavissa. Koodi on käytössä vain verkkokaupassa eikä se oikeuta alennukseen suoraan kohteessa.

Itsetulostettava hyvän fiiliksen kortti

Lahjakortti on suunniteltu A4-kokoon, jolloin jokainen voi tulostaa kortin itse. Lahjakortti myös näyttää lahjalta ja sisältää kaiken tarvittavan arvokoodista voimassaolo-aikoihin ym. ehtoihin ja ohjeistuksiin.

Toimitus sähköisesti heti

Lahjakortti saapuu erillisenä sähköpostiviestinä välittömästi maksun jälkeen. Mikäli korttia ei kuulu, tarkista roskapostisi.