Siirry sisältöön

Karhulahden kota

Alkaen 75,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Repoveden kansallispuisto info@tervarumpu.fi +358 400 718 248 Y-tunnus: 2363958-7 Kauppiaan ehdot

Karhulahden kota pihapiireineen sijaitsee kauniilla ja kallioisella Repoveden rannalla, Korpin- ja Kaakkurinkierroksen lähellä. Olhavanvuoren päälle matkaa on reilu kilometri. Kodassa ja sen pihapiirissä on otettu huomioon myös esteettömyys.

Kodan tyyppi, piha ja ranta

Karhulahden hirsikota (50 m2) on rakennettu vuonna 2008. Kodassa on istumatilaa 25-30 henkilölle ja yöpymistilaa penkeillä ja lattialla noin 10 henkilölle. Pihapiirin käyttö kuuluu varaukseen. Ilman varausta pihapiirin käyttö ei ole mahdollista. Kodassa ja sen pihapiirissä on otettu huomioon myös esteettömyys.

Kodalla ei ole omaa rantaa, mutta yleinen tulipaikka sijaitsee kodan alapuolella rinteen alla. Tulipaikan viereisellä rannalla on iso venelaituri ja erillinen kanoottilaituri. Ranta on luonnonranta.

Sijainti

Kota sijaitsee Repoveden rannalla noin 4 km päässä lähinnä olevalta Saarijärven pysäköintialueelta. Korpin- ja Kaakkurinkierroksen reitit ohittavat kodan vain 300 metrin päässä. Kodalle ei ole kulkuoikeutta maitse moottoriajoneuvolla.

Varustelu

 • Kamiina (kodan lämmitys ja ruoan valmistus liedellä)
 • Tuhkalapio ja -ämpäri sisällä, ulkona kannellinen tuhkaämpäri
 • Liiteri, pätkittyä polttopuuta ja kirves
 • Puulaatikot, 2 kpl
 • Pihalla tulisija ja pöytäpenkit
 • Kahvi- ja teepannu
 • Iso ja pieni kattila (erikseen sisä- ja ulkokäyttöön), paistinpannu ja pannunalusia
 • Pesuvati tiskeille, puhdas- ja likavesiämpäri, vesikauha
 • Harja ja rikkalapio, ulkoharja sekä lumilapio
 • Esteetön umpisäiliökäymälä (ei-kompostoiva, wc-paperia kannattaa ottaa mukaan)
 • Lähin kaivo Olhavalla (n. 1 km)

Kodan varaaminen ja käyttö

Kota on varattavissa ympäri vuoden. Kodan voi varata vain online-järjestelmässä, ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. Mikäli haluat varata useita kohteita, lisää kaikki kohteet ensin ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sen jälkeen.

Kota on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 14:stä lähtöpäivän klo 10:een. Vuokralainen saa mennä kodalle vasta silloin, kun varausaika alkaa.

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimista toimitetaan varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat avainkaapissa kodan seinällä, ja ohjeet käyttöön ja ongelmatilanteissa toimimiseen ovat avainkaapin vieressä. Vuokraajalla lähetetään varatun kohteen avainkaappiin kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon muutama tunti ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksen ajan. Avain tulee palauttaa heti vuokra-ajan päättyessä samaan avainkaappiin, josta se otettiin käyttöön. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa kodan ja pihapiirin siistiydestä, ja paikat on siivottava huolellisesti käytön jälkeen. Repovedellä noudatetaan roskatonta retkeilyä, joten kansallispuistossa ei ole jätteiden keräysastioita. Jokainen vastaa omista jätteistään tuomalla ne pois maastosta.

Käytössä on umpisäiliökäymälä, jonne ei saa laittaa biojätettä. Tulisijassa voi polttaa vähän paperia ja pahvia sytykkeenä (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja). Poltettavia roskia ei saa jättää seuraaville asiakkaille riesaksi. Kodalle ei myöskään saa jättää mitään ruoka-aineita.

Lue lisää roskattoman retkeilyn periaatteista ja retken suunnitteluvinkeistä: www.luontoon.fi/roskatonretkeily

Lemmikkieläimet

Kotaan saa tuoda lemmikkieläimiä. Kansallispuiston alueella lemmikkieläimet on aina pidettävä kytkettyinä kiinni. Korjaathan koirien jätökset pois piha-alueelta.

Huomioitavaa

Tupakointi sisällä on kielletty.

Matkupuhelinten kuuluvuudessa on katvealuita. Tarkista matkapuhelimen kuuluvuus omalta puhelinoperaattoriltasi. Jos puhelin ei kuulu, hakeutuminen muuta maastoa korkeammalle avoimelle paikalle ja/tai puhelimen SIM-kortin poistaminen hätäpuhelun ajaksi voi auttaa asiaan. Matkapuhelimien kuuluvuus

Ehdot

Muista tutustua ehtoihin ennen varausta.