Siirry sisältöön

Lumikengät Saarijärven sisääntulossa

Alkaen 15,00 € / 6 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Seikkailuviikari Oy info@seikkailuviikari.fi +358 500 862862 Y-tunnus: 2108510-3 Kauppiaan ehdot

Repoveden kansallispuisto on upea paikka myös talvisin. Puiston läpi kulkevilla huoltourilla pääsee kulkemaan vaivatta normaaleilla kengillä myös silloin kun lunta tulee paljon, sillä huoltourat pidetään pääsääntöisesti aurattuina. Mikäli suunnitelmasi on lähteä poluille ja lunta on tullut runsaasti, lumikengät helpottavat. Lisäksi saat oivalliset mahdollisuudet poiketa myös ihan umpi metsään.

Saarijärven sisääntulossa, Repoveden kansallispuiston pohjoisosassa, on saatavilla vuokralle lumikenkiä omatoimitukikohdassa.  

Kapasiteetti

1 hlö

Varusteet

Kenkiin kuuluvat mukana sauvat.

Lähtö- ja palautuspaikka

Omatoiminen vuokrauspiste sijaitsee Saarijärven sisääntulossa osoitteessa Kuismantie 990, Kouvola, Repoveden kansallispuisto.

Lumikengät noudetaan ja palautetaan omatoimisesti. Lähetämme noin 24 tuntia ennen varauksen alkua tekstiviestin tilauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon. Viesti sisältää varauskohtaisen PIN-koodin tukikohdan varastokontin älyavainlaatikkoon. PIN-koodin on voimassa vain varauksen ajan.

Vuokravälineen tulee olla palautettu varusteineen lähtöpaikkaan ennen vuokrausjakson päättymistä. Myöhästymisestä peritään seuraavan päivänvuokra.

Tiedustelut numerosta 0500 862 862.