Siirry sisältöön

Savottakämppä, ryhmämaksu

100,00 €

Savottakämpän rakenteet ja ympäristö tukevat hyvin ryhmiä ja heille tuotettuja palveluja. Majoittumisen osalta kämppä itsessään majoittaa maksimissaan 8 hlöä vuoteisiin ja isolle pihalle on mahdollista laittaa telttoja.  

Ryhmät, joiden henkilömäärä on enemmän kuin 8 hlöä, tulee aina olla yhteydessä varaustenhallintaan ennen varauksen tekoa, puhelinnumero +358 400 718 248. Käymme yhdessä läpi ryhmän koon ja suunnitellun toiminnan sekä toimintaperiaatteet. Ryhmän maksimikoko on 20 hlöä. Näitä suuremmille ryhmille suosittelemme Valkjärven varausleirialuetta.

Savottakämpän ryhmämaksulla katetaan kohteeseen kohdistuva suurempi kuormitus (käymälät, polttopuu, maastonkuluminen jne.) sekä kohdetarkistus ryhmän vierailun jälkeen. Ryhmien tulee kiinnittää erityistä huomiota siivoukseen, sillä liikaantuminen ja roskaantuminen on merkittävästi nopeampaa ryhmän kanssa. Siivouspalveluja Repoveden kansallispuistoon ei ole saatavilla.

Ryhmämaksun hoitaminen

Ryhmämaksun voi hoitaa joko kämpän varauksen yhteydessä tai siinä vaiheessa, kun tiedät henkilömäärän.

Valitse päivämääräksi kämppävarauksesi päättymispäivä. Ryhmämaksu kiinnittyy tällöin automaattisesti lähtöpäivääsi. Vie tilaus- ja maksuprosessi loppuun.