bg
Siirry sisältöön
175,00 € / vrk

Liity puiden kansaan ja vietä yö tai kaksi puussa kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa maailmanperintökohde Verlassa. Aikojen alusta lähtien metsä on ollut äärimmäisen tärkeä suomalaisille. Metsät ovat tarjonneet turvallisuutta monella eri tavalla. Se on ollut keino saada ruokaa ja hankkia elantoa. Tämän lisäksi metsä on ollut äärimmäisen tärkeä paikka irtaantua arjen huolista ja rauhoittaa oma mieli. Puiden kansa palauttaa osan tästä ihmisen yhteydestä metsään.

Puiden kansa on ystävyksille, pariskunnille ja perheille tarkoitettu uniikki ekologisesti kestävä Tentsile Experience, joka tarjoaa tilaisuuden irrottautua arjesta ja ottaa suora yhteys luontoon. Puiden kansa sijoittuu maailmanperintökohde Verlassa luonnonkauniiseen paikkaan, yläjuoksulle kalliomaalauskallion lähimaastoon.

Tentsile Experience Ecocamp

Tentsile Experience Ecocamp (TEC) Verlassa koostuu useammasta eri Tentsile puumajoitteesta. Jokaista Tentsilea voi varata erikseen. Majoittujien yhteiskäytössä ovat Verlan uittotupa, tulipaikka, telttasauna ja kuivakäymälä. Tentsilet on sijoitettu yhteiskäytössä olevien rakenteiden läheisyyteen kuitenkin niin että jokaisella Tentsilella on oma rauha.

Majoittuminen sisältää

  • Oma Tentsile
  • Uniikki ecocampin sijainti
  • Kaunis luonnonranta, jossa pystyy uimaan kirkkaan puhtaassa vedessä
  • Verlan uittotupa kokoontumiseen ja muiden puuihmisten kanssa hengaamiseen
  • Yhteinen tulipaikka
  • Saunavuoro telttasaunalla
  • Yhteinen Kuivakäymälä

Mitä tarvitset mukaasi

  • Makuupussit
  • Evästä
  • Pyyhkeet saunomiseen

Varaaminen ja check-in

Tentsilet ovat varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. 

Tentsile on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 12:een. Tarkemmat toimintaohjeet toimitetaan varaajalle tilauksen jälkeen saapuvassa erillisessä varausvahvistuksessa.

Saunavuoro Ecocampin omalla telttasaunalla

Majoittumiseen sisältyy saunominen Ecocampin omalla telttasaunalla. Uittotuvalla on vuorolista, jonka majoittujat sopivat keskenään tunnin (1 h) saunavuoroista. Sauna lämmitetään omatoimisesti.

Siisteys ja roskat

Vuokralainen on vastuussa Tentsilen, sen ympäristön sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Tentsilet tulee olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen.

Tentsile Experience Ecocamp noudattaa roskatonta retkeilyä. Jätteet on vietävä keräysastioihin joko tehdasmuseolla tai seuratalolla. 

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät ole sallittuja Tentsile Experience Ecocampissa.

Ehdot

Varajaa on täysimääräisesti vastuussa kaikista elämykseen liitetyistä palveluista ja rakenteista myös kavereidensa osalta. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi: Ehdot.

Perustiedot

Kohde0Verlantie 293,FI-47850 Verla
Lisätietoja:-

Ominaisuudet

Ranta:joki

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös