bg
Siirry sisältöön
40,00 € / vrk

Pohjois-Valkealan vesistöt, kuten Vuohijärvi, Repovesi, Tihvetjärvi ja Kapiavesi, tarjoavat paljon melottavaa upeissa maisemissa. Hillosensalmen Melontatukikohta on Repovesi - Verla -reitillä sijaitseva miehitetty tukikohta, josta on vuokrattavissa kanootteja, kajakkeja ja veneitä. Erikseen sovittaessa kalusto voidaan kuljettaa myös Mäntyharjun, Kymijoen ja Väliväylän vesistöille.

Nauti upeista maisemista rauhassa soutuveneellä soudellen. Soutuveneeseen mahtuu 4 henkilöä.

Kuinka pääsen alkuun?

Vuokraa haluamasi välineet sinulle sopivana päivänä. Hillosensalmen melontatukikohta on SeikkailuviiKari Oy:n tuottama palvelupiste Repoveden kävijöille ja pitkillä reiteillä liikkuville, josta noudat vuokraamasi välineet. Vuokrauspiste sijaitsee osoitteessa Repovedentie 2, 47910 Hillosensalmi, jonne voit myös jättää auton.

Maksun perusteena oleva aikaväli on yksi vuorokausi. Lähtökohtaisesti välineet ovat noudettavissa tulopäivänä klo 10.30 ja palautettava lähtöpäivänä klo 10 mennessä.

Mikäli vuokraväline ei ole palautettu vuokrausjakson päättymiseen mennessä, myöhästymisestä peritään seuraavan päivän vuokra. Lähtöhinta on yhden vuorokauden vuokrahinta. Hinta määrittyy siis vuorokausien määrän mukaan. Yli viikon mittaisissa vuokrauksissa, kysy tarjous.

Mitä tarvitsen mukaan?

Vuokrahintaan sisältyvät airot, kelluntaliivit, reittikartta sekä tyhjennysväline, jotka riittävät hyvin varustukseksi päiväretkille. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan sään mukainen vaatetus, vesipullo ja eväät.

Kuljetuspalvelut

Erikseen sovittaessa kalusto on kuljetettavissa Repoveden alueelta myös Mäntyharjun, Kymijoen ja Väliväylän vesistöille korvausta vastaan. Kaluston (kajakit, kanootit, soutuveneet) lisäksi myös melojat pääsevät liikkumaan yhdeksän paikkaisessa autossa.

Tiedustelut

Seikkailuviikari Oy
info@seikkailuviikari.fi
+358 500 862862
Y-tunnus: 2108510-3
Kauppias
Seikkailuviikari Oy
info@seikkailuviikari.fi
+358 500 862862
Y-tunnus: 2108510-3

Lisää koriisi vielä nämä


Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös