bg
Siirry sisältöön
177,00 €

Tervarummun kuksa on paikallisen kädentaitajan näkemys Repoveden entisajan metsästäjän ja eränkävijän juoma-astiasta. Kuksaan on pyritty tallentamaan hitunen Repoveden alkuaikojen tarinoita, joihin on uskottu liittyvän saamelaiskulttuurille ominaisia piirteitä kuten seitakiviä, maalauksia ja lapinraunioita.

Tervarummun kuksat valmistetaan tilaustyönä koivun pahkasta. Jokainen kuksa on numeroitu ja signeerattu. Tervarummun kuksan omistajana olet tärkeä osa Repoveden alueen tarinoita ja niiden säilymistä.

Alkuperä

Kuksan raaka-aine hankitaan kokonaisuudessaan Suomesta, pääosin Mäntästä ja Valkealasta. Osa materiaalista on myös Pohjois-Savosta. Kuksa valmistetaan käsityönä Kouvolan Valkealassa.

Toimitusaika

Kuksa valmistetaan suoraan asiakkaalle tilauksesta. Toimitusaika on tilauskuormasta riippuen 4-5 viikkoa.

Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

Tilatessasi kirjoita lisätietoja-kenttään kuvaava tarina itsestäsi tai lahjan saajasta. Tämä auttaa tekijää kuksan teossa.

Tiedustelut

ErkkaTec Oy
erkka.hautanen@pp.inet.fi
0400416833
Y-tunnus: 2875354-9
Kauppias
ErkkaTec Oy
erkka.hautanen@pp.inet.fi
0400416833
Y-tunnus: 2875354-9

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös