bg
Siirry sisältöön

Ajattele aika-käsite uudella tavalla

Slow-kellot on kehitetty muuttamaan tapaa, miten ihminen lukee aikaa. Sen sijaan että keskitymme jokaikiseen sekuntiin tai minuuttiin, slow-kello on instrumentti mitata hetkeä. 

Slow on tapa ajatella elämää tavalla, jonka useimmat meistä ovat jo unohtaneet. Se ei mittaa nopeutta, vaan se kertoo mahdollisuudesta nauttia jokaisesta elämän hetkestä ilman kiirettä erillään nykypäivän tavanomaisesta oravanpyörästä. Nykypäivän kiireinen elämäntyyli, jonka usein voi aistia kaupunkikeskustoissa ja työpaikoilla, saa meidät unohtamaan tosiasian, että me itse päätämme tavan elää elämäämme. Slow-kello on muistutus siitä, että aika on kaikista arvokkain kalleuksistamme ja meidän tuli nauttia joka hetkestä eikä jahdata epätoivoisesti kuluvia minuutteja.

Slow-kellon tunnistaa yhdestä viisaristaan, joka kulkee täyden ympyrän kerran 24 tunnissa. Näet kellosta nopeasti, missä vaiheessa päiväsi on. Tekniikaltaan kello perustuu erittäin korkealaatuiseen ja tarkkaan Sveitsiläiseen koneistoon (Swiss Made Ronda Caliber 505.24H GMT Quartz).

Ulos oravanpyörästä!

Keskity tekemään asioita, joita aidosti rakastat: Lähde metsään, vietä aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa, tutki maailmaa, työstä jotakin sellaista, johon suhtaudut suurella intohimolla. Nämä yksinkertaiset elämän kohokohdat on helppo unohtaa. On tietysti selvää, että elämme maailmassa jossa kaikki ei aina mene niinkuin Strömsjössä ja niinkuin haluaisit, mutta Slow-ajattelu auttaa sinua pitämään hauskaa, mitä ikinä teetkään. 

Slow Jo, Mo ja O

Kauttamme on saatavilla Slow-kellojen klassikot, jotka soveltuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen. 


Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös