bg
Siirry sisältöön
45,00 €

Primus Cool & Hot (C&H) 1,2 litran ruokatermos pitää ruoat tai juomat kuumana. Kevyt ja kestävä termos rakentuu kahdesta ruostumatonta terästä olevasta seinämästä, joiden välissä on tyhjiö. Ulkokuori on jauhemaalattu mustaksi. Iso suuaukko tekee termoksesta erittäin helposti täytettävän, ruokailtavan ja puhdistettavan. 

Erityisen kätevä termos on lapsiperheille, jossa on pienilapsia ja kova halu lähteä metsään. Laita termokseen kiehuvaa vettä ja lähde retkelle. Ja kun tulee aika ruokailla, ei muuta kuin Ainun korkea pullo termariin lämpenemään. Vastaavasti voit toimia myös esim. purkkiruokien kanssa.

Tilavuus: 1,2 litraa
Paino: 835 g
Korkeus: 260 mm
Halkaisija: 110 mm

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös