bg
Siirry sisältöön
10,00 €

Fjällräven Greenland -vaha valmistetaan käsityönä noudattaen Fjällrävenin alkuperäistä salaista reseptiä. Ainesosat ovat puhtaasti parafiini ja korkealuokkainen mehiläisvaha. Tämä vahakylläste soveltuu G-1000-kankaasta valmistetuille tekstiileille ja se muodostaa vettä hylkivän ja kulutusta kestävän pinnan. Vahakylläste parantaa G-1000-tekstiilin toiminnallisuuksia sekä pidentää sen elinikää.

Käyttöohje

  1. Levitä
    Levitä tekstiilile Greenland-vahaa pitkin vedoin tasainen kerros.
  2. Lämmitä
    Sulata vaha kankaaseen silitysraudalla, joka on säädetty matalalle lämpötilalle. Älä käytä höyryä. Muista puhdistaa silitysrauta huolellisesti käytön jälkeen. Tarvittaessa voi käyttää lämmittämiseen hiustenkuivaajaa tai vaikka retkikeitintä kenttäolosuhteissa. Vaha sulaa 55-60 asteessa. 
  3. Toista
    Toista käsittely kohtiin, jotka tarvitsevat ylimääräistä suojausta kuten esim. hartiat, huppu, polvet jne.

Vaha poistuu tekstiilistä, kun sen pesee 40 asteessa.

 

Valmistajan tuotesivu: Fjällräven Greenland Wax

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös