bg
Siirry sisältöön
500,00 €

Tentsile lahjakortti maksuväline ja lupaus tulevasta retkeilykaudesta 2019. Lahjakortti antaa saajalleen mahdollisuuden hankkia verkkokaupastamme juuri itselleen sopiva uuden sukupolven Tentsile majoitteen 1.6. mennessä tai aloittaa suunnittelemaan elämyksellistä yöpymistä Suomen Tentsile Experience Campeissä kesäkaudella 2019. 

Lahjakortti oman teltan hankintaan

Tentsile lahjakorttia voi käyttää minkä tahansa Tentsile-majoitteen hankintaa suoraan Tentsile Finlandilta.

Lahjakortti Tentsile Experience -elämyksiin

Tentsile lahjakorttia voi käyttää myös kaikkien virallisten Tentsile Experience -elämysten hankintaan.

Virallisen Tentsile Experience -elämyksen tunnistat aina virallisesta Tentsile Experience logosta tuotteen yhteydessä sekä siitä, että yrittäjä löytyy palveluineen varaussivustolta www.tentsilecamps.com

Kortin käyttäminen

Voit käyttää lahjakortilla olevaa koodia tilausprosessin yhteenvedossa klikkaamalla "käytä koodia" toimintoa. Koodi alentaa tuotteen summasta lahjakortin arvon verran. Lahjakortti on käytettävä voimassaoloaikana. Käyttämättä jäänyttä lahjakorttia ei hyvitetä. 

Tiedustelut

Tentsile Finland
tony@tentsile.fi
+358503506160
Y-tunnus: 2175966-5
Kauppias
Tentsile Finland
tony@tentsile.fi
+358503506160
Y-tunnus: 2175966-5

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös