Siirry sisältöön

Retkipaikka on Suomen suosituin outdoor- ja luontomatkailublogi, jossa on esitelty kuvin ja sanoin tähän mennessä yli 1500 suomalaista retkikohdetta. Joka päivä Retkipaikka julkaisee uuden artikkelin, jossa esittellää jonkin retkikohde tai kerrotaan muista retkeilyyn liittyvistä aiheista, kuten retkeilyvarusteista. Tuomalla Suomen upeat luontokohteet suuren yleisön tietoon Retkipaikka pyrkii edistämään matkailua ja antamaan mahdollisimman monelle ihmiselle syyn lähteä poluille, pitkospuille ja nuotioiden äärelle nauttimaan luonnosta.

Retkipaikka on yhteisö, blogi ja media. Retkipaikkaa tekevät tiedolla, taidolla ja tunteella kymmenet luontomatkailun ammattilaiset, kirjoittajat, kuvaajat ja blogaajat ympäri Suomen.

Tutustu tarkemmin: retkipaikka.fi

Retkipaikka -kartta

Ylläolevat kartta on päivittyvä online-kartta suoraan Retkipaikasta. Kartalta löytyvät perinteisten palvelujen lisäksi myös alueella tuotetut artikkelit.

Retkipaikka sovellus kännykkääsi

Toivottu sovellus tuo laajan vinkkikirjaston helposti käytettävässä muodossa mukaan retkille. Sovellukseen tulee kunnon maastokartta, liki tuhat jo julkaistua artikkelia ja uusia kohteita keskimäärin kerran päivässä.

Samassa paketissa kulkevat niin kartta kuin kohdetieto. Pohjana on laadukas retkikartta, josta näkee Retkipaikan esittelemät kohteet kartalla, muiden retkeilyblogien esittelemät paikat, käyttäjien lisäämät kohteet sekä tulipaikat ja laavut. Voit suodattaa juttuja esimerkiksi kohdetyypin tai maakunnan perusteella

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös