bg
Siirry sisältöön
Alkaen 285,00 € / vrk

Iso telttasauna on tarkoitettu varattavaksi Repoveden kansallispuiston Valkjärven varausleirialueen yhteyteen. Telttasaunaan mahtuu turvallisesti saunomaan 14-18 henkilöä samanaikaisesti kahden kiukaan antaessa saunojille kuumat ja hapekkaan kosteat löylyt. Sauna on modulaarinen, joka mahdollistaa mm. asiakkaan tilauksesta saunan jakamisen esim. kahteen osaan, jonka toisessa päädyssä on erillinen sauna 10 henkilölle ja toisessa päässä hieman pienempi sauna 6 henkilölle. Leirien tai tapahtumien huipennukseksi voitte saunoa isommassakin porukassa kirkasvetisen ja erämaisen Valkjärven rannalla samalla luonnon rauhasta nauttien. Telttasauna pystytetään asiakkaalle aina valmiiksi.

Telttasauna mahdollistaa suuremmankin ryhmän samanaikaisen saunomisen. Saunaan mahtuu samanaikaisesti 14-18 henkilöä ja kun osa saunojista vilvottelee tai ui, voi saunojien määrä samanaikaisesti olla suurempikin. Telttasauna mahdollistaa kolme erityyppistä käyttöä.

Peruskäytössä koko telttasauna on yhtenäistä saunatilaa, jossa on kaksi kiuasta tuottaa saunojille lämpöä. Jaetussa käytössä telttasaunassa on kaksi erillistä saunaa, jolloin tila jaetaan väliseinällä siten, että saunan koosta 2/3 muodostaa saunatilan n. 10 hengelle ja 1/3 muodostaa toiseen päähän saunatilan kuudelle henkilölle. Tämä vaihtoehto on erityisesti silloin tarkoituksenmukainen kun eri sukupuolta olevat haluavat saunoa samanaikaisesti mutta eivät samassa tilassa. Osastoidussa käytössä tila jaetaan kolmeen samankokoiseen tilaan, jossa saunan toinen pääty toimii pukeutumistilana, keskellä on erillinen peseytymistila ja toisessa päädyssä on sauna. Kulkeminen pukeutumistilasta saunaan on mahdollista peseytymistilan läpi. Tällöin saunassa on mahdollisuus saunoa 4 henkeä samanaikaisesti. Tämä vaihtoehto on sovelias etenkin myöhään syksyllä, talvella tai aikaisin keväällä. Tässä vaihtoehdossa saunan lisäksi peseytymistila on kiukaalla lämmitetty.

Ulkolämpötila huomioiden sauna ns. peruskäytössä on saunomisvalmis noin 40 – 50 minuutissa lämmityksen aloittamisesta. Samassa ajassa lämpiää myös vesi kuumavesisäiliössä. Saunominen on mahdollista myös talvella mutta talviaikaan tilauksesta kannattaa olla yhteydessä soittamalla tai sähköpostitse. Teltta on kooltaan 2m leveä ja 4m pitkä. Harjakorkeutta teltan keskellä on 196 cm ja reunoilla 136 cm. Saunassa on kaksi puulämmitteistä ja teholtaan 7,4 kW:n kiuasta. Kuumavesisäiliö tuottaa saunojille lämmintä vettä. Saunan yhteydessä on mukana vesisaavit. Lisäksi saunakokonaisuuteen kuuluu löylykauha ja vesiastia sekä kertakäyttöiset laudeliinat. Saunan mukana toimitetaan käyttöohje.

Asiakas vastaa telttasaunan käyttäjän huoltotoimista ennen vuokrauksen päättymistä. Huoltotoimiin kuuluu mm. vesiastioiden tyhjennys ml. kuumavesisäiliö. Lisäksi kertakäyttöisen laudeliinat tulee poistaa saunasta ja ovet sulkea ja tarkastaa kiinnitysnarujen kireys. Yksityiskohtaisemmat ohjeet ovat saunan käyttöohjeessa, joka toimitetaan asiakkaalle sähköpostilla sekä saunan yhteydessä varauspaikalle.

Erityisesti on huomioitava, että peseydyttäessä tulee estää pesuaineen pääseminen vesistöön. Suositeltavaa on peseytyä järvivedellä. Jos peseytymiseen on tarve käyttää pesuaineita, tulisi käyttää mietoja ympäristömerkillä merkittyjä tuotteita. Peseytymiseen varatut vesiastiat on saunan yhteydessä.  

Perustiedot

Lisätietoja:Ilmoita vastaamalla varausvahvistusviestissä ilmoitettuun sähköpostiin miten haluat saunan pystytettävän (iso sauna, jaettu sauna vai osastoitu sauna).

Tiedustelut

Eränen
info.eranen@gmail.com
+358 40 521 3821
Y-tunnus: 2959323-3
Kauppias
Eränen
info.eranen@gmail.com
+358 40 521 3821
Y-tunnus: 2959323-3

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös