bg
Siirry sisältöön
Alkaen 60,00 € / vrk

Mustavuoren kota sijaitsee Kuutinlahden rannalla ison siirtolohkareen kupeessa ja Kaakkurinkierroksen vieressä. Kodan lähellä sijaitsevat Mustalamminvuoren näkötorni sekä Olhavanvuori ja Kuutinkanava. Tarvittaessa Mustavuoren kota ja viereinen saunallinen Kuutinkämppä (6 hlöä) mahdollistavat hieman isommankin porukan yöpymisen.

Kodan tyyppi, piha ja ranta

Hirsikota (25 m2) on rakennettu vuonna 2011. Kodassa on istumatilaa noin 20 henkilölle ja yöpymistilaa penkeillä viidelle hengelle (tarvittaessa mahtuu myös lattialle). Kodan alue on aidattu, ja pihapiirin käyttö kuuluu varaukseen. Ilman varausta pihapiirin käyttö ei ole mahdollista. Kodalla on oma ranta, joka sijaitsee kodan alapuolella välittömässä läheisyydessä. Ranta on luonnon ranta, ja rannassa on kanoottilaituri.

Sijainti

Kota sijaitsee Kuutinlahden rannalla noin 3,5 km päässä Saarijärven pysäköintialueelta. Kodan ohi kulkee Kaakkurinkierroksen retkeilyreitti. Kodalle ei ole kulkuoikeutta maitse moottoriajoneuvolla.

Varustelu

 • Kamiina (kodan lämmitys ja ruoan valmistus liedellä)
 • Tuhkalapio ja -laatikko
 • Liiteri, pätkittyä polttopuuta ja kirves
 • Puulaatikot, 2 kpl
 • Pihalla tulisija ja penkit
 • Kahvi- ja teepannu
 • Iso ja pieni kattila (erikseen sisä- ja ulkokäyttöön), paistinpannu, pannunalunen
 • Pesuvati tiskeille, puhdas- ja likavesiämpäri, vesikauha
 • Harja ja rikkalapio, ulkoharja, lumilapio
 • Umpisäiliökäymälä (ei-kompostoiva, wc-paperia kannattaa ottaa mukaan)
 • Lähin kaivo Olhavalla (n. 1,5 km)

Kodan varaaminen ja käyttö

Kota on varattavissa ympäri vuoden. Kodan voi varata vain online-järjestelmästä, ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. Mikäli haluat varata useita kohteita, lisää kaikki kohteet ensin ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sen jälkeen.

Kota on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 14:stä lähtöpäivän klo 10:een. Vuokralainen saa mennä kodalle vasta silloin, kun varausaika alkaa.

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimista toimitetaan varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat avainkaapissa kodan seinällä, ja ohjeet käyttöön ja ongelmatilanteissa toimimiseen ovat avainkaapin vieressä. Vuokraajalle lähetetään varatun kohteen avainkaappiin kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon muutama tunti ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa heti vuokra-ajan päätyttyä samaan avainkaappiin, josta se otettiin käyttöön. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa kodan ja pihapiirin siisteydestä, ja paikat on siivottava huolellisesti käytön jälkeen. Repovedellä noudatetaan roskatonta retkeilyä, joten kansallispuistossa ei ole jätteiden keräysastioita. Jokainen vastaa omista jätteistään tuomalla ne pois maastosta.

Käytössä on umpisäiliökäymälä, jonne ei saa laittaa biojätettä. Tulisijassa voi polttaa vähän paperia ja pahvia sytytyksessä (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja). Poltettavia roskia ei saa jättää seuraaville asiakkaille riesaksi. Kodalle ei myöskään sää jättää mitää ruoka-aineita.

Lue lisää roskattoman retkeilyn periaatteista ja retken suunnitteluvinkeistä: https://www.luontoon.fi/roskatonretkeily

Lemmikkieläimet

Kotaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Kansallispuiston alueella lemmikkieläimet on aina pidettävä kytkettyinä kiinni.

Huomioitavaa

Tupakointi sisällä on kielletty. 

Matkapuhelinten kuuluvuudessa on katvealueita. Tarkista matkapuhelimesi kuuluvuus omalta operaattoriltasi. Jos puhelimesi ei kuulu, hakeutuminen muuta maastoa korkeammalle avoimelle paikalle ja/tai puhelimen SIM-kortin poistaminen hätäpuhelun ajaksi voi auttaa asiaan. Matkapuhelimien kuuluvuus

Palvelut ja kartat

Repoveden sertifioidut kansallispuisto-oppaat tarjoavat ympäristökasvatuksellisia ja seikkailullisia ohjelmia, ja kansallispuiston yhteistyöyritykset tuottavat monipuolisesti luontomatkailupalveluita ja vuokraavat liikkumisvälineitä.

Repoveden palvelut: https://www.luontoon.fi/repovesi/palvelut/yhteistyotahot

Telttasaunapalvelu: https://repovedenkansallispuisto.fi/fi_FI/categories/6-palvelut/products/13-eranen-telttasaunapalvelu-varauskodille

Kartat:https://www.luontoon.fi/repovesi/kartatjakulkuyhteydet ja https://www.retkikartta.fi/

Virtuaalimatka Repovedelle: https://www.visitrepovesi.fi/

Perustietoa ja ajankohtaisia asioita: https://www.luontoon.fi/repovesi

Ehdot

Muista tutustua ehtoihin ennen varausta.

Perustiedot

Kohde0Repoveden kansallispuisto
Lomakohteen tyyppi:Kota
Asuinpinta-ala:25 m²
Rakentamisvuosi:2011

Ominaisuudet

Pihan kuvaus:aidattu piha-alue, tulisija ja pöytäpenkit
Ranta:järvi
Rannan kuvaus:oma luonnonranta, jossa on kanoottilaituri

Välimatkat

Saarijärven sisääntulo4 km
Tervajärven sisääntulo6 km
Lapinsalmen sisääntulo7 km

Tiedustelut

Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358400718248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358400718248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös