bg
Siirry sisältöön
Alkaen 75,00 € / vrk

Lojukosken kota pihapiireineen melontaretken tukikohta. Kanootin pystyy kantamaan helposti Repovedeltä Kuutinkanavan kohdalta rauhalliselle Tervajärvelle. Lojukosken nuotiopaikan vieressä on kanoottilaituri. Kallioinen ranta ja kirkas vesi soveltuvat hyvin myös uimiseen. Lojukoskelle kannattaa ottaa kesäisin myös mato-onki mukaan.

Kodan tyyppi, koko ja pihapiiri

Hirsikota, 50 m2. Istumatilaa 25 - 30 henkilölle, Yöpymistilaa penkeillä ja lattialla 10 henkilölle. Kodan keskellä on kamina.

Pihapiiri, oma tulipaikka ja pöytäpenkit kuuluvat olennaisena osana kodalle ja tätä kautta myös varaukseen. Pihapiirin käyttö ilman kodan varaamista ei ole mahdollista.

Varustus

Kodan omassa pihassa lukittu liiteri, pätkityt polttopuut ja kirves. Kuivakäymälät ovat noin sadan metrin päässä. Kodan pihapiirissä oma tulisija ja pöytäpenkit. Kodasta löytyy kahvi- ja teepannu sekä kaksi kattilaa. Lojukoskella on oma kaivo.

Lemmikkieläimet

Kotaan saa tuoda lemmikkieläimiä.

Huomautukset

Tupakointi sisällä on kielletty.

Kodan käyttö

Kota on vuokraajan käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 10:een. 

Avaimet

Avaimet ovat suoraan kodalla avainlaatikkossa. Saat varauksen yhteydessä ilmoittamaasi puhelinnumeroon tekstiviestin hyvissä ajoin ennen varauksen alkua. Viesti sisältää viime hetken ohjeita sekä PIN-koodin avainlaatikkoon.

Ota avain laatikosta, avaa kodan ovi ja laita avain samantein takaisin laatikkoon. Kierritä numerot vielä takaisin nollille. Tällä tavoin varmistetaan se, että avain ei vahingossakaan jää kodan sisälle ja majoittuja ulkopuolelle lukitun oven taakse.

Siivous

Kota tulee siivota aina käytön jälkeen.

Roskaton retkeily

Repoveden kansallispuistossa toteutetaan roskatonta retkeilyä, joten kodalla ei ole jätteiden keräysastioita. Jätehuolto on omatoiminen: retkeilijä ottaa vastuun omista jätteistään tuomalla ne pois maastosta. Käymälään voi jättää kompostoituvat biojätteet ja tulisijassa polttaa palavat jätteet.

Muuta huomioitavaa

Muista tutustua ehtoihin ennen varausta.

Perustiedot

Kohde
Lomakohteen tyyppi:Kota
Asuinpinta-ala:50 m²

Ominaisuudet

Varustelun kuvaus:Kodassa on keskellä kaminan, jonka avulla kota saadaan lämpimäksi kylmillä. Kaminan liedellä voi myös valmistaa ruokaa.
Keittiön kuvaus:Kodalla on kattila, kahvipannu ja paistinpannu. Ruoka valmistetaan joko avotulella tai kodan kaminan liedellä.
Pihan kuvaus:Kodan pihapiirissä on puuvaja sekä ulkotulipaikka.
Ranta:järvi
Rannan kuvaus:Kodalla on oma luonnonranta.

Välimatkat

Saarijärven sisääntulo3 km
Tervajärven sisääntulo4 km
Lapinsalmen sisääntulo8 km

Tiedustelut

Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358718248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358718248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös