Go to content

Register as a merchant

or

Tervetuloa kumppaniksi!

Tervarumpu.fi on kattavin Repoveden kansallispuistoon ja sen lähialueilla tapahtuvaan luontomatkailuun liittyvän tiedon lähde. Haluamme tarjota Repovedellä ja Verlassa vieraileville ulkoilma-aktiiveille laadukkaita ja ekologisesti kestäviä tuotteita ja palveluja.

Tervarumpu.fi tarjoaa kumppaneillensa mahdollisuuden laittaa tuotteitaan ja palvelujaan useisiin eri kategorioihin, joita ovat mm.:

  • Majoituskohteet Repovedellä
  • Majoituskohteet Verlassa
  • Majoituskohteet Vuohijärvellä
  • Tentsile Experience Camps
  • Retkeilyn tuotteita omaksi
  • Tämän alle voidaan tarvittaessa luoda uusia alakategorioita kauppiaskohtaisesti.
  • Nuuksion kansallispuisto

Kumppanuus alkaa rekisteröitymällä

Kumppaniksemme pääsee rekisteröitymällä, jonka jälkeen olemme yhteydessä. Käymme kauppiaan suunnittelmat läpi sekä katsomme, että suunnitelmat menevät yksiin Tervarummun arvojen ja periaatteiden kanssa.

Rekisteröityminen on helppoa

Prosessi alkaa yllä olevaa "+ Rekisteröidy kauppiaaksi" -nappia painamalla. Syötä kaikki kysytyt tiedot. lue ehdot ja paina lopuksi vahvista. Tämän jälkeen sinulle syntyy täysin valmis kauppa, jossa on jo mallituotteetkin valmiina. Sinun tarvitsee vain syöttää omat tuotteesi. Tervarummun myyntikanava on valmiiksi kytketty ja pääset laittamaan tuotteesi kanavaan sen jälkeen kun olemme hyväksyneet rekisteröitymisesi.

Tervarumpu käyttää Johku-nimistä kaupankäyntiteknologiaa, jonka ominaisuudet mahdollistavat aivan uudenlaiset kumppanuusmallit. 

Tervarumpu.fi asiakasprofiili

Repoveden kansallispuiston ja Maailmanperintökohde Verlan kävijöistä valtaosa on kotimaasta. Kesäaikainen Repovesi-Verla alue on kehittynyt kouvolalaisten lähivirkistyskohteesta myös etelä-suomalaisten matkailukohteeksi. 

Repoveden kansallispuisto

Kävijöistä 60 % oli päiväkävijöitä, jotka viipyivät Repovedellä 4,1 tuntia. Yöpyjiä oli 40 %, ja he viipyivät puistossa keskimäärin kaksi vuorokautta. Suosituin käyntikohde oli Lapinsalmen riippusillan alue, jossa kävi vastaajista 72 %. Lapinsalmelta lähtevää Ketunlenkkiä oli kiertämässä 34 vastanneista. Suurin kävijäryhmä oli 35–44-vuotiaat. Useimmiten puistoon saavuttiin 2–5 hengen ryhmässä, joka koostui oman perheen jäsenistä.

Tärkeimpiä syitä saapua Repovedelle olivat luonnon kokeminen, maisemat, rentoutuminen, yhdessäolo oman ryhmän kanssa, poissaolo melusta ja saasteista sekä henkinen hyvinvointi. Ylivoimaisesti suosituin harrastus oli kävely. 

Valtaosalla odotukset luonnonympäristön suhteen täyttyivät erittäin hyvin. Repoveden palveluista tyytyväisimpiä oltiin polttopuihin, tulentekopaikkoihin ja laavuihin sekä pysäköintipaikkoihin. Repovedellä kävijämäärien
kasvu on ollut merkittävää, joka näkyy myös yöpyjien määrissä ja telttapaikkojen puutteena. Myös varausleiripaikassa, yrittäjien palveluissa ja jätehuollossa nähtiin kehittämistarpeita.

Asiakasprofiili perustuu Repoveden kansallispuiston kävijätutkimuksiin, joista viimeisin on vuosilta 2017-2018.


Terms


Commission: 10%